Неділя, 2024.Травень.12, 02:20
Вітаю Вас, Гость | RSS
!!!ВХІД!!!
музика у нас
wikipedia
перейди і отримай
SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки!
заробляй разом
WMmail.ru - сервис почтовых рассылок
Ютуб
прікольний трек
як вам наш сайт
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 52
Головна » Статті » Мои статьи

новини

Львів отримає 10 млн євро гранту на покращення енергоефективності систем опалення. За кошти у житлових будинках Сихівського масиву встановлять індивідуальні теплові пункти, за допомогою яких мешканці зможуть регулювати подачу тепла до помешкань. Відповідну грантову угоду підписали 13 червня у Львові.

Угоду підписав начальник ЛКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж та керівник Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та екології Е5Р Андрес Люнд.

Люнд розповів, що фонд надає гранти муніципалітетам для реалізації проектів з енергозбереження та екології, тобто проектів, спрямованих на користь мешканців, довкілля та теплового підприємства.

«Досі ми підписали вже п’ять угод з п’ятьма українськими містами. Цього разу підписуємо угоду про грант на 10 млн євро – це наразі найбільший наш грантовий договір в Україні. Такий проект у більшому чи меншому обсязі можна втілювати в інших містах України. Львів може стати містом, яке буде заохочувати інші міста до енергозбереження», – сказав Андрес Люнд.

Степан Пакіж сказав, що індивідуальні теплові пункти (ІТП) дадуть змогу збалансувати витрати енергії і вивчити реальну потребу теплопостачання для кожного будинку, де буде встановлено такі теплові пункти.

«Мешканці на зборах будинку зможуть прийняти рішення і, наприклад, якщо стане холодно 1 вересня, на годину увімкнути собі тепло, не чекаючи початку опалювального сезону» – сказав Степан Пакіж.

Нагадаємо, також Львів візьме 20 млн євро кредиту в ЄБРР на модернізацію тепломереж міста.

Джерело: 
ZAXID.NET

Джерело: http://ZAXID.NET
Категорія: Мои статьи | Додав: МС_Зеленка (2013.Жовтень.13)
Переглядів: 363 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
ти задрот контакта
Ты задрот контакта?
Всього відповідей: 139
пошук
статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0